Subscribe For Free Updates!

We'll not spam mate! We promise.

10 Şubat 2013 Pazar

World of Tanks Para Kazanmanın Püf Noktaları!




1. Kar etmenin temel kuralı hasar yapmaktır.Maçı kazanmanın yada kaybetmenin kazanacağınız para üzerinde bir etkisi yok.Düşmana ne kadar hasar verirsen o kadar fazla para kazanırsınız
2. Para kazanmanın tek yolu hasar yapmak değil.Düşman tespit ederseniz de para kazanırsınız.Sizin açtığınız tanklara takımınızdan bir oyuncu vurusa ekstra para kazanırsınız
3. Savaşlardan sağ çıkmanız sonucunda size daha fazla para kazandırır.Ölüyken rakibe hasar veremezsiniz ya da tankların yerini tespit edemezsiniz.Bu yüzden size tavsiyem sağ çıkmaya çalışın.
4. Tanknıza teleskop takabilirsiniz.Kendi tespit ettiğiniz tanka hasar vermek en iyi parayı kazandırır.Takımınızdan başka birinin tespit ettiği hedefe vurmak paranızın yarısını paylaşmak demektir.
5. Vurabileceğinizden emin olduğunuz hedefe ateş edin.Her sıktığınız mermi bir maliyettir.Bunun için attığınızı vurmanız sizin avantajınıza.
6. Delebileceğiniz tanka sıkın.Örneğin IS7'nin taretine değil de alt zırhına ya da arkasından vurmayı deneyin.
7. Düşük HP li bir tanka sıkıp kill almak size ekstradan para getirmez.Yüksek HP li tanka ateş edip maksimum hasar vermeyi düşünün.
8. Tankınıza modül ve ekipman takın.Böylelikle görüş mesafeiz artar, nişan alma süreniz ve mermi doldurma süreniz kısalır.
9. Mürettebatınızı geliştirin.Gerekli yetenekleri gelişmiş bir mürettebat size savaş alanında avantaj sağlayacaktur.
10. Garajınızda esas kastığınız tankınızın yanında bir de Tier 5-6 tankınız olsun.Bir maçta öldüğünüzde diğer tankınızla başka bir maça girin.
11. Yok ben bunların hiç birini yapamam diyorsanız paraya kıyın ve oyundan gold alın :) Premium tank almakta bir çözüm sayılabilir.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →