Subscribe For Free Updates!

We'll not spam mate! We promise.

9 Şubat 2013 Cumartesi

Hafif Tanklar ile Nasıl Oynanmalı?



Hafif tanklar hakkında söylenecek fazla bir şey yok. Oyuna ilk başladığınızda genellikle ilk 5 seviyeniz hafif tanklarda geçecek, bu tanklardan bazıları çok hızlı olabilir ama zırhları ve topları güçsüzdür, veya T-28 örneğinde olduğu gibi zırhı zayıf ama topu çok güçlü hafif tanklarda vardır. 
Hafif tankların şuan için bir kaç görevi vardır. Düşmanın arasına girip onların yerini tespit ederek gözcülük yapmak ve düşman KMT'lerini öldürmek. O yüzden iyi bir hafif tank komutanı oyunu iyi okuyabilmeli ve nereye gözlem gerekiyorsa oraya gitmelidir. Eğer ölüm dalışı yaparsanız hiç para kazanamadan ölürsünüz. önemli olan düşmanı olabildiğince haritada göstermek ve işaretlemektir. Yüksek hızları sayesinde düşmanın etrafında daireler çizip onları deli edebilirsiniz. çünkü taretleri (yada gövdeleri)nin dönüş hızı sizin hızınıza asla yetişemez. Bu arada hafif tankta önemli olan 3 modül vardır. Motor-Süspansiyon-Radyo. özellikle radyosuz bir hafif tank hiç bir işe yaramaz. çünkü hafif tankın işi düşmanı belirlemektir ve bu işide radyo yaptığı için kötü radyo sahibi bir hafif tank takımına hiç bir yarar sağlayamadan ölür. Ne kadar çok düşman tespit ederseniz ve takım arkadaşlarınız sizin tespit ettiğiniz tanklara ateş edip zarar verirse size o kadar para ve tecrübe puanı gelir. 

Dürbün, kamuflaj ve optik ekipmanlarla desteklediğiniz hafif tankınız daha da keyifli, rakip için de bir o kadar tehlikeli olacaktır. 

Görsel olarak veya mini-haritada, Hafif tanklar düz yeşil veya kırmızı eşkenar dörtgen ile gözükür. 

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →