Subscribe For Free Updates!

We'll not spam mate! We promise.

9 Şubat 2013 Cumartesi

Tank Sınıfları - Hafif Tanklar



Hafif tanklar hızlıdır, manevraları kusursuzdur, kolay gizlenir. Dost toplar için(kmt) düşmanları tespit edip gözcülük yapar yada düşman topçularını öldürür. Düşük seviyelerde hafif tanklar çok etkili olmasa da seviye 6 ile muazzam özelliklere ulaşırlar. 


Hafif tanklar genel olarak aynı özellikleri paylaşırlar. En ağır hafif tank 22 tonun altındadır, ve hiç bir hafif tankın zırhı 65mm'den daha fazla değildir. En hızlı hafif tanklar 72km/h hıza ulaşabilir, fakat bazı orta sınıf tanklara göre manevra kabiliyetleri daha kısıtlıdır. 
Hafif olmaları nedeniyle, zırhları küçüktür ve genelde büyük ateş gücü taşımazlar, yani orta ve ağır sınıf tanklarla kapışmak için dizayn edilmemişlerdir. 



Mükemmel hız, mükemmel manevra ve küçük boyutları nedeniyle hafif tanklar KMT ateşinden kolayca kurtulabilir. Bu yüzden düşmanın arasına sızıp onların yerini belli edebilir ve düşman KMT'lerini yokedebilir. Eğer bir hafif tank, bir tank avcısına yanından yaklaşırsa onun sınırlı ateş açısını avantaj olarak kullanabilir ve böyle çok rahat bir şekilde onu yokedebilir. Ancak orta sınıf tanklar, hafif tankları rahatlıkla yoketmek için ateş gücünü, zırhını ve hareketliliğini kullanacaktır. Ağır tanklar ise genellikle düşük seviye hafif tankların mermisini sektirecek kadar iyi zırha sahiptir. Bu yüzden hafif tanklar sadece bazı tank avcılarına ve KMT'lere karşı etkilidir. 

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →