Subscribe For Free Updates!

We'll not spam mate! We promise.

6 Mart 2013 Çarşamba

Wargaming CeBIT'te!





Profesyonel oyunculuk ve tankların hayranı mısınız? Tanklar alev aldığında sizin de içiniz ürperiyor mu? Cevabınız evetse, büyük ihtimalle World of Tanks hayranısınız ve 8 - 9 Mart tarihlerinde kaçırmamanız gereken bir etkinliğimiz var! Arkadaşlarınızla beraber CeBIT Hannover, Almanya'da gerçekleşecek Intel Extreme Masters finallerine davetlisiniz.
Turnuvayı ister yerinde, ister canlı yayında izleyin. Hangisini tercih ederseniz edin, Balkanlardan, Finlandiya'dan ve Polonya'dan gelen World of Tanks ustalarını büyük para ödüllü destansı savaşlarda izleyebilirsiniz!
İlginizi çekti mi? Çekmeli… En nihayetinde, Wargaming.net Liginin toplam ödül havuzu 2,5 milyon dolar!

Doğru mu duydum? Paradan haber ver!

Turnuvaya katılan takımlar sadece Intel Extreme Masters Şampiyonu ünvanı için savaşmıyor, aynı zamanda büyükWargaming.net Ligi'nin de bir parçası oldular. Yani artık kazanılacak ödüller de en üst seviyede. Katılımcılar, toplamda 10.000 Euro IEM para ödülü için mücadele edecek. Ancak, IEM finallerine çıkabildikleri için, burada elde edecekleri derecelere bakılmaksızın otomatik olarak World of Tanks Pro Ligi'nde yer alacaklar. Bu yeni Ligi göz ardı etmeyin! Avrupa'nın en iyi World of Tanks takımı ünvanı sizin için yeterli değilse, savaşa katılmanızın 2,5 milyon farklı gerekçesi daha var!

Alıntı: worldoftanks.eu

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →