Subscribe For Free Updates!

We'll not spam mate! We promise.

9 Şubat 2013 Cumartesi

Tank Sınıfları - Tank Avcıları



Tank Destroyerlar (tank avcıları) özellikle tankları yoketmek için yapılmıştır ve genellikle sınıfındaki her tanktan daha iyi bir topa sahiptir. Karşılaştıkları çoğu tankı delme kabiliyetine sahiptirler. 
Hemen hemen her TD taretsizdir(ABD 2. TD ağacını hariç tutuyorum) ve hedefe odaklanmak için gövdeyi çevirmek zorundadırlar. Fakat bu dizayn bir TD'ye daha düşük profil sağlar ve bunun yanında da kamuflaj artısı getirir. 

TD'ler mükemmel pusu tanklarıdır. üst yazıda da belirttiğim gibi kamuflaj çarpanını yüksek olması çoğu zaman ilk atışı yaptıktan sonra fark edilmesini sağlar ve bu da TD'ye bir ilk atış üstünlüğü sağlar. Fakat TD'lerin taretsiz olması onlara yakın savaşta kendi kendilerini savunamama gibi bir dezantajı da beraberinde getirir. Düşman tankı sarma manevralarıyla durumu çabucak lehine çevirebilir. Bir TD asla yanında destek olmasan hareket etmemelidir. 

Eğer bir TD pusu için uygun bir yer bulamazsa yapacağı en iyi şey arkadan saldırıda bulunan takım arkadaşlarına destek vermelidir. 
Bu kadar güzel şeyden bahsettik. Ama her güzelin bir kusuru olmalı. Bir de bu oyunda Arty diye tabir ettiğimiz arkadaşlar var. Bu arkadaşlar genelde daha yavaş olması nedeniyle TD'ye nişan alırlar. önceliklerinin TD olması sebebiyle de çok artyli maçlarda şemsiye almayı unutmayacağınızı umuyorum.Hızlı top sürgüsü, stabilizör, havalandırma, kamuflaj, dürbün gibi ekipmanlar yüklenmelidir. 

Görsel olarak veya mini-haritada, tank avcıları düz yeşil veya kırmızı üçgen olarak gözükürler. 


Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →