Subscribe For Free Updates!

We'll not spam mate! We promise.

23 Ekim 2012 Salı

World Of Tanks Nedir?






World of Tanks 20. yüzyıl ortalarının zırhlı araçlarını konu alan takım bazlı ücretsiz bir çok oyunculu oyundur. Dünya çapında tanınan bu oyunun milyonlarca oyuncusu vardır.1930-1950 yılları arasında üretilen tankların bir çoğu (şuanlık 160 tank) oyunda kullanılmaktadır.Amerikan,Rus,İngiliz,Çin,Almanya ve Fransız tankları olmak üzere altı ülkenin tankları vardır.Oyun yöneticilerinin yaptığı açıklamalara göre önümüzdeki günlerde yeni ülkeler eklenebilirmiş.Merakla bekliyoruz.



 Araçları yükseltip, geliştirebileceğiniz bir sistem size oyundaki tüm araçları ve tüm silahları kullanma imkanı sağlar. Eğer isterseniz düşmanlarınızı yormak için manevra kabiliyeti yüksek olan Hafif Tankları, düşman hatlarına adeta bir yumruk indirmek için Orta Tankları, düşmanları bitirmek için Ağır Tankların gücünü, gizli ve çok güçlü sniper olmak isterseniz Tank Avcılarını veya arkada durup düşmanlarınızı ezmek istiyorsanız KMT'leri (kundak motorlu top) kullanabilirsiniz. Her tank çeşidi, bir tankın her rolü sahiplenemeyeceğini anlayan bir komutan tarafından kullanılırsa daha iyi kullanılabilir. 



 Kazanmak için çok iyi bir tank komutanı olmak yetmez. World of Tanks'ta herşey takım oyununa bağlıdır. Kazanmak için takımdaki her komutan tankının savaş alanındaki görevlerini bilmeli ve ona göre hareket etmelidir.Bu yüzden mürettebattaki eğitim seviyesinden tutun tankın bulunduğu konuma kadar her şey bu oyuna etki ediyor.



32 tane birbirinden farklı haritalarda 2.Dünya Savaşı'nı yaşıyor gibi hissedeceksiniz.Her haritanın kendine has özellikleri var bana göre.Her haritada farklı taktikler,farklı mücadeleler oluyor :)


Ayrıca oyundaki en sevdiğim özellikde Klan Savaşları.Arkadaşlarınızla kurduğunuz klanınızla diğer klanlara savaş açabiliyorsunuz.Eğer savaşları kazanırsanız bölgeniz oluyor.Güçlendikçe yeni bölgeler fethediyor isminizi duyuyorsunuz.World Of Tanks düzenli olarak turnuvalar yapar.Eğer başarı gösterirseniz büyük ödüller sizi bekliyor olacak.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →